Пятница, 26.04.2024, 16:15
Приветствую Вас Гость
Меню сайта
Жанры фильмов
Партнеры
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » ТВ, Шоу онлайн » Голос страны 2 новая история

Голос страны 2 новая история


Це не традиційне талант-шоу, а пошук професійних і різножанрових голосів. Ключові відмінності "Голосу країни" від звичних вокальних телевізійних шоу: високі вимоги до рівня вокалу і шанобливе ставлення тренерів до кожного з учасників. Завдяки цьому, учасники «Голосу країни» у більшості своїй - професіонали з вражаючими вокальними даними. В рамках "Голосу" тренери не ставлять перед учасниками завдання змінитися, зламати свій традиційний підхід до репертуару і стилю, а працюють з ними на рівних, підтримують і допомагають вокалістам стати ще сильніше.











Голос країни-2. Випуск 8. Один на один (26.02.2012)
Минулого тижня на "Голосі країни" перший день вокальний двобоїв, перші пермего, першлі сльози радості, але й перші втрати. З проекту вибуло восьмеро. Які рішення приймуть тренери сьогодні , дивіться на "Голосі країни".
Його голоси - його зброя. Хто вийде проти вокаліста з двома голосами? Кого приготував для дуелі з ангелом Олег Скрипка? Двоє проти одного, чи вдасться комусь переспівати дует? Це - "Голос країни", це - вокальні бої, це - нова історія!



Голос країни-2. Випуск 7. Один на один (19.02.2012)

Чотири команди сильних вокалістів, 56 унікальних голосів - вони зійдуться у битвах один на один. На рингу не буде проливатися кров, але повірте, удари у вокальних боях дуже відчутні Менше половини учасників пройде це випробування. Приготуйтеся! Битва починається!
Сьогодні на "Голосі країни": бій розпочато, болючих ударів не оминути, конфліктів не уникнути, кожен покаже своє справжнє обличчя, друзі перетворяться на ворогів. Їм потрібна не участь, вони хочуть перемогти.
Тут не ллється кров, тут ллються сльози. Кожен із них чекає слів "Ти ідеш далі".



Голос країни-2. Нова історія. Випуск 6 (12.02.2012)

З початком шостого дня вибору наосліп ситуація на "Голосі країни" загострюється до краю. Команди зіркових тренерів уже майже укомплектовані, а в черзі на сцену ще декілька десятків учасників. Хтось із тренерів в кінці кінців вибере або кращого з них, або останнього хто останеться. Тому зараз на "Голосі країни" розпочнеться справжня лотерея.
Останній день вибору наосліп, останній шанс лишитися в проекті. 20 учасників на одне місце. До кого розвернуться сьогодні зіркові тренери? Хто з них вийде з гри першим? А що, як їм не сподобається ніхто?
Незабаром вокальні двобої, жорстке змагання, безжальний етап для учасників, важкий для тренерів, адже саме вони вирішують, хто з їхньої команди вибуває після двобою з проекту. Хто з обраних сьогодні отримає вокальний нокаут через тиждень? Чиї сльози радості стануть слізьми поразки?



Голос країни-2. Нова історія. Випуск 5 (05.02.2012)



Голос країни-2. Нова історія. Випуск 4 (29.01.2012)

Четвертий день вибору наосліп, половина шляху пройдена. Зіркові тренери знову готові обирати кращих, а кожен із учасників має надію - саме його голос змусить розвернутися хочаб одне тренерське крісло...


Голос країни-2. Нова історія. Випуск 3 (22.01.2012)

Минулого тижня тренери не могли зупинитися - все тиснули і тиснули кнопки, але фінал попереднього дня став холодним душем не лише для тренерів. Попереду чотири дні сліпих прослуховувань, близько сотні унікальних голосів, та ніхто не може вплинути на вибір тренерів. Сьогодні тренери будуть розгублені, збентежені, злі на себе, один на одного, але у фіналі все ж таки отримають нагороду!



Голос країни-2. Нова історія. Випуск 2 (15.01.2012)
Сьогодні - другий день вибору наосліп. Тут за лаштунками найбільш відчутне хвилювання учасників. Аби хоч якось приборкати мандраж співаки беруться за інструменти, танцюють, співають, самі себе розважають. В цей час зіркові тренери уже прибули на знімальний майданчик, вони у дуже гарному настрої і ще досі під враженням від першого дня.


Голос країни-2. Нова історія. Випуск 1


Если Вам понравился Голос страны 2 новая история пожалуйста оставьте отзыв и оцените его
Категория: ТВ, Шоу онлайн | Просмотров: 1209 | Добавил: avideo | Теги: голос страны, голос країни | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Здесь Вам придложено кинофильм Голос страны 2 новая история которий можно смотреть в онлайне или скачать взависимость от категории фильма.Без смс и регистрацыиХорошого Вам просмотра предлагаем высокое качество ТВ, Шоу онлайн
Поиск фильмов
avideo-Фильмы онлайн


Форма входа
Логин:
Пароль:
Мини-чат
100
Топ коментаторов
avideo
Пол: Мужчина Комментариев: 19
Olyunka
Пол: Женщина Комментариев: 4
Perfleim
Пол: Мужчина Комментариев: 3
Нет аватара stasim
Пол: Мужчина Комментариев: 2
Lesternaw
Пол: Мужчина Комментариев: 2
Нет аватара mspiggy4
Пол: Мужчина Комментариев: 1

Портал AVIDEO.UCOZ.COM - представляет Вам видео, кино, мультфильмы, сериалы, разных жанров и разных лет, но мы хотим напомнить что на сайте не содержится ни одного файла. Все видео плееры найдены в интернете в открытых источниках. Мы работаем на Вас. Если Вы владелец видео и против того, чтобы на сайте розмищався данный материал, напишите нам.


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET